Про турецький путч знімуть серіал

Про турецький путч знімуть серіал

Укрінформ
Турецька компанія Pana Film зніме серіал про спробу державного перевороту в Анкарі.

Про це представники кіностудії оголосили в Твіттері, повідомляє Lenta.Ru.

"Проект стане продовженням серіалу «Долина вовків»,який раніше неодноразово викликав міжнародні скандали. Pana Film не повідомила подробиць і дати показу. Відомо тільки, що серіал матиме назву «Долина вовків: Удар»", - йдеться у повідомленні.

«Долина вовків» розповідає про боротьбу з тероризмом у різних його проявах. Перша його частина виходила з 2003 по 2005 рік. За нею послідували частини «Терор», «Пастка», а також повнометражні картини «Ірак», «Гладіо» та «Палестина». Частину «Терор» було в 2007 році заборонено до показу на турецькому телебаченні державним комітетом із цензури. Стрічка «Палестина» (2011) обурила владу Ізраїлю й американську єврейську організацію «Антидифамаційна ліга», які оголосили її антисемітською. Посла Туреччини викликали до МЗС Ізраїлю, де йому висловили протест. Проти показу «Палестини» в Німеччині виступили низка німецьких політиків.

Спроба захоплення влади групою військових сталася в Туреччині ввечері 15 липня. Путчисти вивели на вулиці Анкари та Стамбула військову техніку, атакували ключові військові об'єкти. Однак більшість силовиків залишилися вірними уряду, і заколот було придушено. За п'ять днів у республіці запровадили режим надзвичайного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-