Півфінал відбору на Дитяче Євробачення відбудеться 13 серпня

Півфінал відбору на Дитяче Євробачення відбудеться 13 серпня

Укрінформ
У суботу, 13 серпня, відбудеться півфінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016.

Про це повідомляє UА:Перший.

"За право вийти у фінал українського етапу конкурсу змагатимуться 37 учасників. У нацвідборі візьмуть участь талановиті співачки і співаки з Київщини, Одещини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Чернігівщини, Запоріжжя, Хмельницької та Кіровоградської області", - йдеться у повідомленні.

Фіналістів обиратиме журі у складі співачки і композиторки Марії Бурмаки, співачки Світлани Тарабарової, генерального директора телеканалів М1 і М2 Валентина Коваля, продюсера Валентина Лисиці та режисера-постановника Дитячого Євробачення-2013 Віктора Книша.

Під час півфіналу журі виставлятимуть оцінки кожному з конкурсантів і у підсумку оберуть фіналістів національного відбору. Оцінки журі будуть опубліковані на сайті UА:Перший одразу по завершенні півфіналу.

Півфінал відбору розпочнеться об 11:30 у Національній телекомпанії України і транслюватиметься на YouTube-каналі UА:Перший. Також відбір буде показаний у запису на телеканалі "Культура".

Посилання на пряму трансляцію півфіналу національного відбору на Дитяче Євробачення-2016: https://youtu.be/CXCGIq9yiOU.

Фінал національного відбору на Дитяче Євробачення-2016, під час якого і визначиться представник України на міжнародному конкурсі, відбудеться 10 вересня. Відбір UА:Перший покаже у прямому ефірі.

Як повідомлялося, міжнародний фінал конкурсу відбудеться 20 листопада на Мальті. Зі своїми представниками на Дитячому Євробаченні-2016 вже визначилися Мальта, Вірменія, КЮР Македонія, Албанія і Болгарія.

Фото: UА:Перший

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-