"Оселя зла. Остання глава": вийшов перший трейлер

Відео
Укрінформ
Студія Sony Pictures Entertainment на своєму каналі на YouTube опублікувала перший трейлер фільму "Оселя зла. Остання глава".

Це шоста і заключна частина хоррор-франшизи, інформує ZN.UA.

Дія фільму відбувається починаючи з моменту, на якому завершилася попередня частина. Після того, як Вескер зрадив Еліс у Вашингтоні, кінець історії людства став ще ближчим. Еліс — остання надія на порятунок світу. Вона має повернутися до точки відліку - туди, де все й почалося — в місто Раккун-Сіті, де корпорація "Амбрелла" готується до фінальної атаці на тих, кому вдалося вижити.

Під час перегонів із часом Еліс озброїться до зубів та об'єднається з друзями і тими, кого не очікувала побачити в ролі своїх союзників. Разом вони битимуться з армією мерців і нових жахливих мутантів. Перебуваючи під загрозою втрати своїх здібностей і готуючись до неминучої атаки корпорації, Еліс стикнеться з іще складнішими проблемами, а людство тим часом перебуватиме на межі загибелі.

Режисер стрічки - Пол Андерсон, у головній ролі - Мілла Йовович. У фільмі також зіграли Шон Робертс, Рубі Роуз, Елі Лартер та Єн Глен.

Світова прем’єра картини запланована на 23 грудня 2016 року

Фото: total3d.ru

Відео: Sony Pictures Entertainment 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-