Новий сезон

Новий сезон "Цілком таємно": Малдера та Скаллі уже вмовляють

Укрінформ
Президент каналу Fox з розважальної тематики Девід Медден заявив, що «веде важливі переговори з трьома ключовими особами» про продовження серіалу «Цілком таємно» на 11 сезон.

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Під ключовими особами маються на увазі актори Девід Духовни, Джилліан Андерсон і творець проекту Кріс Картер.

«Десятий сезон зажадав багато серйозної роботи, і ми чекаємо продовження», — сказав Медден.

Як нагадує NME. в 2016 році, після 15-річної перерви, вийшов десятий сезон «Цілком таємно». Нові епізоди були неоднозначно сприйняті глядачами. «Поновлення серіалу ставило перед авторами складне заавдання. Треба було вбудуватися у вже знайому шанувальникам міфологію. Продовжувати буде вже легше», — сказала представник Fox Дана Волден, відповідаючи на критичні зауваження журналістів.

«Цілком таємно» почав виходити на Fox з 1993 року. За мотивами серіалу в 1998 і 2008 було знято два повнометражних фільми. Сюжет присвячений роботі відділу паранормальних явищ ФБР і стосунків двох його агентів: Фокса Малдера (Девід Духовни) та Дани Скаллі (Джилліан Андерсон). «Цілком таємно» — один з найтриваліших проектів на телебаченні. Він отримав безліч престижних телевізійних нагород, у тому числі понад 20 премій «Еммі» та «Золотий глобус».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-