Держкіно дасть гроші на мультик про кохання робота

Держкіно дасть гроші на мультик про кохання робота

Укрінформ
Розпочинається виробництво повнометражного анімаційного фільму Анатолія Лавренішина "Віктор_Робот", яке повністю профінансує держава.

Про це повідомляє у вівторок прес-служба Держкіно 

"Держкіно уклало 29 липня державний контракт з компанією-виробником фільму про надання 100% державної фінансової підтримки в сумі 31,117 мільйона гривень. "Віктор_Робот" - переможець 8-го конкурсного відбору Держкіно. Автори сценарію картини Анатолій та Анастасія Лавренішини. Виробництво здійснює ТОВ "Студія "Червоний собака". Продюсер стрічки Олена Голубєва", - йдеться у повідомленні.

Мультфільм розповідає про звичайного мешканця звичайного мегаполіса, який одного разу знаходить у себе на грудях дверцята і витягує зсередини зайву деталь-шестерню. Відтоді він починає бачити світ по-іншому, схемами. Так головний герой дізнається про те, що він - робот, а решта роботів довкола нього зламані. З рідного містечка робота забирають дивні створіння - люди. Вони інженери-науковці, які прилетіли на Планету роботів, оскільки вона зламалась.

Наляканий робот втікає з донькою інженера - буремним дівчиськом, яке прагне довести батькам, що воно вже доросле. Дівча називає робота на свою честь, і з того моменту починаються великі пригоди двох бунтівників - Вікторії та Віктора. Робот вчить дівчинку відрізняти справжніх друзів від підробок, а сам таким чином знаходить своє призначення.

Реліз стрічки запланований на осінь 2019 року.

Фото: Пилип Іллєнко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-