Про покемонів знімуть фільм

Про покемонів знімуть фільм

Укрінформ
Поки весь світ охопила лихоманка гри Pokemon Go, голлівудські студії б'ються за право володіння японською франшизою. У результаті фільм про покемонів зніме Legendary.

Про це повідомляє КиноПоиск.

Перший повнометражний ігровий фільм про покемонів матиме назву «Детектив Пікачу». Variety і The Hollywood Reporter називають детектива Пікачу новим персонажем всесвіту покемонів, хоча це ще велике питання, наскільки можна вважати таким найвідомішого героя, нехай і в картузі а-ля Шерлок Холмс.

Гра про детектива Пікачу з'явилася в лютому 2016-го.

На початку липня в кількох країнах світу вийшов додаток для смартфонів Pokemon Go, що дозволяє гравцеві шукати, ловити і тренувати покемонів завдяки режиму доповненої реальності. Ажіотаж навколо гри призвів до підвищення на 25 % вартості акцій компанії Nintendo, що володіє правами на франшизу.

Перша гра про покемонів для приставки Game Boy з'явилася в Японії 1996 рокуі. Відтоді ігри про цих кишенькових звірів розійшлися накладом у 279 млн примірників по всьому світу. Анімаційний серіал про покемонів включає 19 сезонів. Крім відеоігор і серіалу, покемони представлені в найрізноманітніших видах — від коміксів до іграшок.

Прокатом ігрового фільму Legendary в Японії опікуватиметься компанія Toho, що давно спеціалізується на повнометражних анімаційних фільмах про покемонів. За межами Японії картину покаже студія Universal.

Нагадаємо, що в січні 2016-го студію Legendary придбав китайський конгломерат Wanda, заплативши 3,5 мільярда доларів.

Фото: www.yahoo.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-