За Instagram-відеороботи можна отримати тисячу доларів: конкурс «Молодості»

За Instagram-відеороботи можна отримати тисячу доларів: конкурс «Молодості»

Укрінформ
Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" починає конкурс Instagram-відеоробіт на тему "Грам Молодості / molodosti_gram".

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

"У кожного своя молодість: вона проноситься на швидкості байка, жартує у колі найближчих друзів, нагадує про себе під час лекцій в улюбленому універі, пролітає серед розваг та пригод, пульсує в серці у присутності тієї єдиної людини. Молодість – це друзі та любов, це навчання та перші кар’єрні спроби, це захоплення й відпочинок, це живі емоції та палке серце. Візьми участь у проекті – поділися своїм "Грамом молодості / #molodosti_gram" та виграй 1000 доларів!" - закликають ініціатори конкурсу.

Умови конкурсу:

1. участь може взяти будь-який користувач соцмереж Instagram та Facebook;

2. відповідно до правил мережі Instagram, хронометраж робіт має бути не більшим за 1 (одну) хвилину;

3. роботи мають бути вільною інтерпретацією теми молодості;

4. роботи не повинні містити політичного змісту, риторики ненависті чи зневаги, закликів до насилля, сцен насилля тощо;

5. відео може бути знятим на будь-який гаджет та розміщене в мережі Instagram із обов’язковим поширенням у Facebook (відкритий допис), з назвою роботи та трьома хештегами: #molodist46, #molodosti_ gram, #youth_gram і з тегом сторінки "Молодості" в Instagram (@molodist_fest);

6. для участі в конкурсі кожен автор обов’язково має заповнити онлайн-форму (https://form.jotformeu.com/61543426800349). Відеофайл може бути завантажений на будь-який файлообмінник, і відповідний лінк доданий у форму заявки.

Переможець визначатиметься за кількістю набраних лайків у обох соцмережах. Конкурс триватиме з 15 червня до 15 жовтня. Щомісяця 15 числа (починаючи з 15 липня) за кількістю набраних лайків в обох мережах обиратимуться 5 фіналістів. Після 15 жовтня топ-20 робіт потрапляють у фінал і будуть наново поширені у мережі Instagram "Молодості". До 20 жовтня ці роботи збиратимуть лайки, щоб поборотися за головний приз конкурсу – $1000, який буде вручений переможцеві на церемонії відкриття кінофестивалю "Молодість" 22 жовтня 2016 року.

Фільм-переможець буде продемонстровано на відкритті 46-го КМКФ "Молодість». Фіналісти конкурсу демонструватимуться перед показами кінофестивалю та на телебаченні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-