Кабмін утворив оргкомітет з підготовки

Кабмін утворив оргкомітет з підготовки "Євробачення-2017"

Укрінформ
Уряд утворив Організаційний комітет з підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу "Євробачення".

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

«Відповідний проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про утворення Організаційного комітету з підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу "Євробачення"» розроблений Міністерством культури України з метою гідного проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу "Євробачення", яке є справою честі для всієї держави. Перемога України на пісенному конкурсі "Євробачення" у 2016 році відкрила для нашої країни вікно можливостей як для представлення нашої країни широкому загалу, так і для пришвидшення реформ в Україні», - йдеться у повідомленні.

Першочерговими завданнями оргкомітету є вибір міста, у якому проходитиме "Євробачення" в 2017 році, а також розробка та подальше схвалення детального плану заходів з підготовки та проведення конкурсу.

Як повідомляв Укрінформ, українська співачка Джамала з піснею «1944» перемогла у фіналі пісенного конкурсу «Євробачення-2016», що проходив у Стокгольмі (Швеція). За результатами голосування національних журі країн-учасниць "Євробачення" і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-