"Війна на нульовому кілометрі" стане серіалом - продюсер

Укрінформ
Команда творців кінофільму про прикордонників "Війна на нульовому кілометрі", який скоро вийде на екрани, планує зняти його телеверсію.

Про це повідомив на прес-конференції в Укрінформі продюсер, директор міжнародного продюсерського центру "Фор-пост" Олександр Дріз.    

"Кіноверсія буде дуже цікава. Але для телеканалів буде пропозиція розвинути цей проект - за комерційні кошти каналів, щоб ми могли зробити серіал. Мінімум 5 серій, тому що одну серію треба КПП "Довжанський" присвятити, другу - "Ізвариному", потім - Луганський прикордонний загін. Там такі історії!.." - сказав Дріз.

Він уточнив, що невикористаного матеріалу, що не увійшов у 52 хвилини фільму, дуже багато. А також наголосив, що кінофільми в цьому жанрі, які ламають стереотип, конче потрібні, тому що це - про реальних людей, про реальні події.

"Треба відкривати еру нового військово-патріотичного жанру кіно. Ми над цим активно почнемо працювати", - зазначив продюсер.

Він додав, що фільм вдалося зняти за невеликі кошти, та ще й банк "Хрещатик" "украв" з бюджету 200 тисяч грн.

"Фільм малобюджетний, це, може, рекорд - лишень 396 тисяч грн. Я залучив інвестора до цього фільму, і 1 квітня, на День сміху, "Миронівський хлібопродукт" перераховує мені 150 тисяч інвесторських коштів. До цього дня я отримував зарплату по чеку в цьому банку, а в день, коли прийшли ці кошти, банк "Хрещатик" їх "з'їв". Мало того, він "з'їв" ще кошти Держкіно, які були на поточному рахунку, і я не встиг виплатити людям зарплату. І досі це питання не вирішене, хоча нам допомагають це розрулити", - розповів Дріз.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-