У Хабаровську скасували концерт Гребенщикова

У Хабаровську скасували концерт Гребенщикова

Укрінформ
Організатори далекосхідного туру Бориса Гребенщикова і рок-групи «Акваріум» повідомили про скасування концерту у Хабаровську 27 травня.

Про це повідомляє «Інтерфакс»

«У Хабаровську концерту групи «Акваріум» не буде», - повідомив директор ТОВ «Партер», що займається організацією гастролей групи у далекосхідному регіону, Віктор Сербін.

Причини скасування концерту Сербін не уточнив, зазначивши, що вони «не залежать ні від групи, ні від нас».

Організаторам туру пояснили, що з Москви нібито отримано так званий чорний список недостатньо патріотичних артистів. У міністерстві культури Хабаровського краю інформацію про отримання «чорного списку» спростували. У «чорному списку», нібито крім Гребенщикова знаходяться ще і Шевчук, Арбеніна, Макаревич, Ротару, Лорак, Малінін, Noize MC, інші виконавці.

Дати виступу Гребенщикова у Хабаровську переносилися кілька разів через відмову керівників майданчиків проводити концерт без пояснення причин. Спочатку виступ планувався в концертному залі «Платинум Арена», потім на сцені Хабаровського крайового музичного театру. При цьому було продано частину квитків, а пізніше відмовили і в цьому майданчику. Та сама ситуація склалася і з нічним клубом «Велікано».

Борис Гребенщиков шкодує з приводу скасування концертів. «Ми засмучені повідомленням про проблеми з проведенням концертів, не розуміємо причини цього», - написав Гребенщиков в одній із соціальних мереж.

Концерти групи «Акваріум» мають відбутися у Владивостоці та Южно-Сахалінську, де, за словами організаторів, очікується аншлаг. Виступ у Благовєщенську скасовано через великий розрив у графіку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-