Чоловіка Руслани через

Чоловіка Руслани через "Євробачення" атакували пранкери

Укрінформ
Чоловік співачки Руслани Олександр Ксенофонтов заявив про наміри «підставити» його через діяльність у якості голови українського національного журі "Євробачення".

Про це він написав у Фейсбуці.

Ксенофонтов стверджує, що його атакували пранкери.

«Сьогодні мені подзвонив “несвоїм голосом” видатний український політик, якого я реально поважаю (а таких зовсім небагато на нашому політичному небосхилі), і почав домовлятися за “солідарне голосування” з журі трьох країн, які ніби-то дадуть нам(Україні) високі бали. Номер того, хто дзвонив, був дивний +1(411)74. Я зрозумів, що працює “профі”. Він почав робити дивні пропозиції про “правильне” голосування у відповідь на таке саме з боку “країн-друзів”, - пише він.

Ксенофонтов каже, що на всяк випадок записав, що і від кого пропонувалось.

«Лексика пранкера, що видавав себе за українського політика зашкалювала словами, які у нас майже не вживаються, зате часто звучать в Росії: “мой адъютант”, “дружеские государства”, “помочь друзьям” з дуже характерним акцентом», - пише він.

Олександр Ксенофонтов стверджує, що пранкер зрозумів, що історія “не прохиляла” і, вибачившись, швидко закінчив розмову.

«Думаю, що когось їм “розвести” вдасться, і це дуже сумно. Тому що послати на три букви “видатну особу” не кожен собі дозволить в силу виховання або поваги до імені», - розмірковує він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-