У Національній опері в травні виступлять зірки

У Національній опері в травні виступлять зірки

Укрінформ
У травні Національна опера України знову готує цікавий репертуар для своїх шанувальників. Це зустріч із учасниками проекту "Українські оперні зірки у світі" - солісткою Національної опери Людмилою Монастирською і запрошеними солістами Євгеном Орловим та Маріаном Талабою.

Про це повідомляє прес-служба театру.

Також буде унікальна можливість почути кращі жіночі голоси в їх коронних партіях: Людмилу Монастирську в ролі Леді Макбет, Анжеліну Швачку - в ролі Кармен та Лілію Гревцову у ролі рабині Лю в опері "Турандот".

14 травня - опера "Макбет" Дж.Верді, де головну партію, з якою у 2011 році тріумфально дебютувала на сцені Ковент-Гарден, виконає Людмила Монастирська - володарка рідкісного за красою і силою лірико-драматичного сопрано, яка вражає публіку блискучим виконанням складних і яскравих партій.

Також у головних партіях задіяні солісти Національної опери Геннадій Ващенко (Макбет), Юрій Аврамчук (Малькольм), Наталія Николаїшин (дама леді Макбет) і запрошений соліст - Євген Орлов (Банко). Режисер-постановник опери - Італо Нунціата (Італія).

20 травня- опера Ж.Бізе "Кармен". У провідних партіях цьогорічна лауреатка Національної премії України імені Тараса Шевченка Анжеліна Швачка (Кармен) та соліст Віденської опери Маріан Талаба (Хозе).

У  Анжеліни Швачки є свій персональний рекорд - партію Кармен вона виконала більше ніж 100 разів у майже 20 різних постановках в багатьох країнах світу. І практично кожен спектакль разюче відрізнявся і режисерською концепцією, і подачею образу.

22 травня - опера Дж. Пуччіні "Турандот". В ній головні партії виконають запрошений соліст Віденської опери Маріан Талаба (Калаф), солісти Національної опери Оксана Крамарєва (Турандот), Сергій Ковнір (Тимур), Лілія Гревцова (Лю), яку нещодавно відзначено високим званням народної артистки України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-