Нищук радиться з фахівцями щодо створення Інституту книги

Нищук радиться з фахівцями щодо створення Інституту книги

Укрінформ
Міністр культури України Євген Нищук розпочав консультації з професійним середовищем з питань створення Інституту книги.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

"Важливо максимально реалізовувати стратегічні й законодавчі ініціативи, такі як Український інститут книги. Виключно фахівці в рамках нової інституції мають визначати, які книги мають першочергово видаватися, які з них мають розповсюджуватися в бібліотеках або за кордоном. І ми говоримо передусім про видавничу справу - як креативну індустрію і популяризацію читання", - наголошує Нищук.

Міністр, зокрема, зустрівся з Олександрою Коваль - президентом ГО "Форум видавців" та організатором Національного книжкового "Форуму видавців у Львові"; в рамках Книжкового Арсеналу -  з представниками видавництв - "Meridian Czernowitz", "Основи", "Комора", "Нора-Друк" та інших; мав конкусльтації з Максимом Стріхою - заступником міністра освіти і науки України, а також з Юрієм Луценком - політиком, який вважає питання створення Інституту книги стратегічним для розвитку читання в Україні.

Фото: Міністерство культури України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-