"Гімнознавець" Лоза добрався до головної пісні Росії

Укрінформ
Музикант Юрій Лоза запропонував переписати існуючий гімн Росії, оскільки він «не співається», а росіяни не можуть запам'ятати слова.

Про це він заявив в ефірі «Радіо КП», коли його запитали, яку тему він би підняв на «прямій лінії» з президентом РФ Володимиром Путіним, якщо б у нього була така можливість.

«Я б запитав, коли гімн поміняємо. Тому що слова гімну ніхто запам'ятати не може. Невдалий прийняли гімн. Чому не написати хороший?», — сказав Лоза.

Артист зазначив, що до музики немає ніяких претензій. Однак текст гімну, написаний Сергієм Михалковим, вийшов «слабким».

«Він не співається. Гімн має йти від серця, а він не йде. Декларативне перерахування всяких якостей, факторів. Ніхто запам'ятати не може», — поскаржився Юрій Лоза. Співак підкреслив, що текст повинні написати кілька авторів, щоб вийшов «безособовий» гімн.

Юрій Лоза у березні 2015 року зробив кілька несподіваних заяв. Зокрема, він розкритикував манеру гри Led Zeppelin і Rolling Stones. «Я розумію, які на мене виллються цебри бруду, але 80 відсотків того, що проспівано Led Zeppelin, слухати неможливо. Просто це зіграно погано», — сказав він. Коментуючи гру Міка Джаггера, артист зазначив, що той за все життя жодного разу не потрапив у ноту.

Фото: lenta.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-