"Гра престолів": за спойлери обіцяють зварити живцем

Укрінформ
У Голлівуді 10 квітня пройшла прем'єра першого епізоду шостого сезону серіалу «Гра престолів».

Про це повідомляє Lenta.Ru.

Показу передувало попередження про спойлери від актриси Ліни Хіді, яка грає Серсею Ланістер : «Ті, хто порушить правила, будуть зварені живцем у крові власних дітей».

Прем'єру відвідали всі актори, що грають провідні ролі в телепроекті. Втім, увагу преси привернув відсутність Кіта Харінгтона, виконавця ролі Джона Сноу. Доля цього героя залишається однією з головних інтриг.

Сценаристи Девід Беніофф та Деніел Бретт Вайс розповіли, що на зйомки шостого сезону у команди серіалу пішло близько 85 робочих змін і 1,1 мільйона метрів кіноплівки. Крім того, вони зізналися, що сценарії нових десяти серій «Гри престолів» переписувалися не менше 140 разів.

Як уточнює Vanity Fair, зірки серіалу по черзі зізнавалися, що втомилися відповідати на запитання, чи живий Джон Сноу. Актриса Софі Тернер, що грає Сансу Старк. при цьому заявила, що її героїня у новому сезоні стане «справжньою владною сукою» (boss ass bitch). Вона також розповіла, що роль Санси в майбутніх серіях проекту буде тільки рости.

Прем'єра шостого сезону «Гри престолів» запланована на 24 квітня. Серіал за фентезі-сгоюі Джорджа Мартіна «Пісня льоду і полум'я» під час попереднього сезону став найпопулярнішим проектом в історії каналу HBO.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-