Каннський кінофестиваль відкриє фільм Вуді Аллена

Каннський кінофестиваль відкриє фільм Вуді Аллена

Укрінформ
Новий фільм американського режисера Вуді Аллена «Красиві люди» (англ. назва Cafe Society) відкриє 69 Міжнародний кінофестиваль у Каннах. 

Про це Укрінформу повідомили в оргкомітеті кінофестивалю.

«Cafe Society» Вуді Аллена відриє 69-й кінофестиваль у Каннах і стане третім фільмом цього режисера, якому випадає честь відкрити кіно змагання на Лазуровому узбережжі», - зазначили в оргкомітеті.

Дія нової кінострічки відбувається у 30-і роки минулого століття і розповідає про молоду людину, яка приїжджає до Голлівуду з надією отримати роботу в кіноіндустрії, але палко закохується і стає постійним відвідувачем кафе «Society».

Для виконання головних ролей іменитий режисер запросив нових зірок Голлівуду Джессі Айзенберг та Крістен Стюарт, Блейк Лайвлі, Стіва Карелла та Паркера Позі. Новий кінофільм Аллена є 14 за рахунком, що братиме у поза конкурсному показі і третім, який відкриває Каннський кінофестиваль. У 2002 році його комедія «Голлівудський фінал» вже відкривала кінозмагання на Лазуровому узбережжі, а в 2011 році така честь випала стрічці «Північ у Парижі».

Нагадаємо, 69-й Каннський фестиваль проходитиме з 11 по 22 травня. Ведучим церемонії відкриття стане французький актор Лоран Латіфф. Журі головного конкурсу очолить режисер Джордж Міллер. Конкурсну програму оргкомітет обіцяє оголосити за два тижні, 14 квітня.

Фото: goroskop.5gbfree.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-