Гришковець вигнав зі своєї вистави відомого діджея

Гришковець вигнав зі своєї вистави відомого діджея

Укрінформ
Російський актор і письменник Євгеній Гришковець вигнав із залу глядача, що заснув під час його виступу.

Як повідомляє Lenta.ru, інцидент стався 27 березня в Кірові, де артист представляв свій моноспектакль «Шепіт серця».

Актор двічі зупиняв виставу, щоб вигнати з залу людей, які заважали йому творити. Ними виявилися глядач, що заснув у першому ряду, і фотограф.

«Цей чоловік - шановний, відомий у місті молодий діджей. За годину до вистави він благав мене пустити його. І прийшов напідпитку, а зараз ще й спить», - пояснив глядачам Гришковець з приводу першого "порушника".

Також за наполяганням артиста зал полишив чоловік, який попри заборонув ів зйомку. «Я прошу вибачення за свою нестриманість перед публікою, але я небайдужа людина, я не можу дивитися на таке нахабство. Скільки разів помічав, що чим крутіша у фотографа техніка, тим нахабніше він поводиться», - сказав Гришковець.

Не догодила йому цього дня й охорона театру. Але все ж вистава, попри зупинки, була особливо хороша, кажуть глядачі.

Нагадаємо, російський письменник, драматург, режисер Євгеній Гришковець, який регулярно публикує у своєму ЖЖ тексти про жахи в Україні, написав емоційне есе про те, що між «братніми народами» все скінчено - Україна остаточно «емігрувала» з Росії, «залишаючись у своїх історичних і географічних межах». Зміни географічних меж у вигляді анексії Криму Гришковець свого часу сприйняв з ентузіазмом, а ось у бажанні українців жити незалежно від «братів» вбачає лише характерну поведінку емігрантів, з усіма їхніми численними комплексами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-