У «Грі престолів» буде наймасштабніша битва за історію ТБ

У «Грі престолів» буде наймасштабніша битва за історію ТБ

Укрінформ
У шостому сезоні «Гри престолів», що стартує 24 квітня, глядачі побачать наймасштабнішу батальну сцену в історії телебачення.

Про це заявив в інтерв'ю Entertainment Weekly продюсер і сценарист проекту Брайан Когман, повідомляє Lenta.Ru. Епічный і видовищній битві присвячено цілий епізод.

«Такого ще не показували. Ми чекали, коли зможемо зібрати всі компоненти - сюжет, бюджет, час і ресурси», - сказав Когман.

За словами іншого сценариста Девіда Беніоффа, режисер Мігель Сапочник витратив близько місяця на постановку сцени. У нього вже був досвід роботи над подібними епізодами, але в шостому сезоні збільшили масовку, додали каскадерів і коней.

Раніше актори з «Гри престолів» вже ділилися деякими деталями своєї участі в шостому сезоні. Наприклад, актор Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу заявив, що його герой з'явиться в кадрі виключно у вигляді трупа. У свою чергу актор Єн МакШейн розповів, що його персонаж воскресить одного із загиблих героїв.

«Гра престолів» — американський фентезі-серіал, який почав виходити в ефір навесні 2011 року. Він заснований на сазі Джорджа Мартіна "Пісня Льоду та Полум'я". Найближчми роками заплановані ще принаймні два сезони — сьомий і восьмий.

Фото: inspectorspacetime.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-