Джамала розповіла, хто допоможе їй з номером для Євробачення

Джамала розповіла, хто допоможе їй з номером для Євробачення

Укрінформ
Представниця від України на Євробаченні-2016 не розкриває секретів щодо постановки її номера на  Євробаченні-2016. Обіцяє тільки, що над ним працюватиме краща українська команда.

Про це Джамала заявила у п'ятницю під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо постановки я не можу ще відкрити ніяких секретів. Це буде супер! Ми будемо робити зустрічі із супер-режисерами нашими українськими, постановниками, дизайнерами, гримерами. Ми будемо робити dream team, і там вирішимо все, що стосується номера", - зазначила Джамала.   

Вона також підкреслила, що дуже важливий момент - це сукня.

"Хоча впродовж 6 років я практично сама собі стиліст, але тут мені, звичайно, знадобиться допомога. Я завжди одягаюсь в українських дизайнерів і про це гордо кажу. Тут хочу зібрати кращих, щоб вони мені порадили, щоб ми намалювали, можливо, 100 ескізів, якщо треба, і вибрали один, який гармоніюватиме зі мною, з піснею, зі сценою, з освітленням, з усім, що відбуватиметься", - сказала Джамала. 

Вона вкотре відкинула звинувачення російської сторони в тому, що її пісня має політичний підтекст. Також сказала, що подібних претензій на адресу ЕВU (Європейської мовної спілки - ред.) з Росії не надходило і ЕВU не має жодних запитань до її тексту.

Джамала нагадала, що вирішила взяти участь у відборі тому, що у неї була готова пісня - "1944".

"Я пішла на цей відбір тому, що в мене була пісня, яку я хотіла заспівати, історія, яку я хотіла розповісти, музика, якою я хотіла поділитися", - підкреслила вона.

І ще раз співачка пояснила назву своєї пісні.

"Чому "1944"? Тому що це рік, який назавжди змінив життя моєї сім'ї, всього нашого роду Джамаладінових - звідси мій псевдонім Джамала. Весь наш рід постраждав від депортації. І у пісні я розповідаю історію своєї сім'ї", - сказала співачка.

Вона розповіла історію свого роду і підкреслила, що її батько і 87-річний дідусь дуже щасливі, що вона перемогла у відборі.

"Я завжди вкраплювала в свої альбоми кримськотатарську мову, щоб через мої пісні люди могли зрозуміти, звідки я родом", - сказала вона, додавши, що для неї багато значить підтримка земляків із Криму. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-