У Росії хочуть заборонити фільм із Зеленським. Який самі і зняли

У Росії хочуть заборонити фільм із Зеленським. Який самі і зняли

Укрінформ
В Інтернеті з'явилися заклики зірвати прем'єру фільму "8 кращих побачень" із Володимиром Зеленським у Москві. Депутат ради муніципального округу Якиманка просить відмінити передпрем'єрний показ із міркувань безпеки. 

Про це повідомляють РІА Новости.

"Депутат ради муніципального округу Якиманка міста Москви Дмитро Захаров передав у середу офіційного листа адміністрації кінотеатру «Каро 11 Октябрь» з проханням відмінити передпрем'єрний показ фільму «8 найкращих побачень» з українським актором Володимиром Зеленським в одній з головних ролей. У свою чергу в прес-службі дистриб'ютора фільму, компанії «Централ Партнершип», повідомили, що скасовувати прем'єру не мають наміру» - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що раніше Захаров на своїй сторінці у соціальній мережі "Вконтакте" розмістив інформацію про появу в Інтернеті закликів зірвати прем'єру фільму із Зеленським, і мету його звернення до адміністрації кінотеатру - запобігти можливим безладам.

Також Газета.Ru повідомляє, що депутат Держдуми Сергій Обухов направив запит Генеральному прокурору Росії Юрію Чайці і голові Слідчого комітету РФ Олександру Бастрикіну із проханням розібратися з фільмом "8 найкращих побачень". У депутатському запиті, зокрема, йдеться "про припинення фінансування громадянином України Володимиром Зеленським" АТО, у тому числі "за рахунок доходів від кінопрокату фільмів з його участю в Росії".

"Стрічка продовжує серію кінокартин з однотипними назвами ("8 перших побачень", "8 нових побачень"), одним з акторів і сценаристів яких є Зеленський. Їх сукупні касові збори становили майже $15 млн", - зазначається в документі.

Обухов нагадав, що Зеленський відомий своєю активною критикою політики Росії відносно України, багаторазово заявляв, що не визнає окупації Криму. 

Фото: hdmore.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-