У Нацопері виступить славетний грузинський тенор

У Нацопері виступить славетний грузинський тенор

Укрінформ
Уславлений у Європі тенор Георг Оніані  співатиме на сцені Національної опери України у виставі "Норма" Вінченцо Белліні.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі театру.

"Уславлений у Європі тенор Георг Оніані став справжньою сенсацією на сцені Національної опери України, підкоривши київського глядача яскравим виконанням партії Радамеса в опері «Аїда» Дж.Верді у День закоханих. Кияни та гості столиці мають ще одну унікальну можливість почути цього неперевершеного співака 17 лютого в партії Полліона у виставі В.Белліні «Норма» - вічній історії любовного "трикутника" та самопожертви в ім'я кохання", - йдеться у повідомленні.

Графік виступів цього талановитого співака розписаний на роки вперед, а слава сягнула далеко за межі його рідної Грузії. Оніані - запрошений соліст багатьох оперних театрів світу. Він заявив про себе в італійському оперному світі, співаючи в операх Верді на сценах Ла Скала, театру Карло Феліче в Генуї, на оперному фестивалі Верді в Буссето, фестивалі в Равенні тощо.

Георгій Оніані народився в Грузії, закінчив Тбіліську державну консерваторію і продовжив навчання в Мюнхені  та в Академії при "Ла Скала" в Мілані. Першою оперною партією співака був Альфредо у "Травіаті" Дж. Верді у Державному театрі опери і балету ім. З.Паліашвілі. Дебют Оніані в Італії відбувся на фестивалі MusicaRiva. Незабаром він був запрошений співати Ріккардо в опері Дж.Верді «Оберто, граф Сан-Боніфачо» в Ла Скала в Мілані. Цей виступ дав старт міжнародній кар'єрі Оніані.

Фото: operavladarski.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-