В Top Gear буде шість ведучих

В Top Gear буде шість ведучих

Укрінформ
У нових серіях популярного автошоу «Бі-бі-сі» Top Gear буде шість ведучих.

Об этом сообщает Медуза.

Крім нового головного ведучого Top Gear Кріса Еванса в шоу з'являться американський актор Метт Леблан, відомий за роллю Джоуї в серіалі «Друзі», колишній власник команди Formula 1 Едді Джордан, автогонщиця Сабіна Шмітц і журналісти Кріс Харріс і Рорі Рейд.

Також в шоу буде задіяний анонімний гонщик Стіг в білому шоломі, який знімався в Top Gear раніше. Перші серії Top Gear з оновленим складом ведучих вийдуть в ефір у травні 2016 року.

Нагадаэмо, Top Gear з 2002 року вели Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей. За ці роки Top Gear стало найпопулярнішим автомобільним шоу у світі.

Навесні 2015 року Джеремі Кларксон був звільнений з «Бі-бі-сі» після того, як влаштував бійку з продюсером на зйомках чергового епізоду Top Gear. Кларксон сам повідомив про інцидент керівництво телерадіокорпорації та вибачився; петиція проти його звільнення зібрала понад мільйон підписів, які передав в «Бі-бі-сі» одягнена у костюм Стіга людина на танку.

Після звільнення Кларксона Хаммонд і Мей оголосили про вихід з шоу. Згодом стало відомо, що троє ведучих розпочали роботу над новою програмою про автомобілі для відеосервісу Amazon.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-