Із сьомих

Із сьомих "Зоряних воєн" вирізали магістра Йоду

Укрінформ
У сьомому епізоді "Зоряних воєн" мав з'явитися легендарныый магістр Йода, але в підсумку сцени з його участю були вирізані.

Про це повідомляє oKino.ua.

У «Пробудженні сили» є епізод з видінням головної героїні Рей (Дейзі Рідлі), в якому вона чує голос Йоди (а глядачі в оригіналі чують голос актора Френка Оза, який озвучував майстра-джедая і в старій трилогії, і в новій, і в сьомому епізоді). Але сам магістр в кадрі жодного разу не з'являється. Хоча спочатку його участь передбачалося, причому роль мала бути вельми суттєвою.

Як уточнює Digital Spy, фахівці з монтажу Маріанн Брендон і Мері Джо Маркі, монтуючи фінальну версію, вирішили обійтися без Йоди: «Так, Френк Оз приходив на один день і наговорив в студії звукозапису цілу купу фрагментів з Йодою. Він був на сьомому небі від щастя... Спершу ми дійсно хотіли залишити магістра в кадрі, одна сцена нам подобалася, але потім передумали...».

Передбачалося, що Йода мав зіграти ключову роль у становленні головної героїні.

Нагадаємо, «Пробудження сили» вже заробило у світовому прокаті майже два мільярди доларів, ставши третім найкасовішим фільмом в історії після «Аватара» і «Титаніка».

Прем'єра восьмого епізоду запланована на 15 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-