Фільм про Майдан висунули ще на одну премію

Фільм про Майдан висунули ще на одну премію

Укрінформ
Документальний фільм "Зима у вогні" номіновано на премію Golden Reel Awards за найкращий монтаж звуку.

Про це повідомляє портал КіноУкраїна

"Документальна стрічка про події на Майдані "Зима у вогні: Боротьба України за свободу", створена у копродукції України, США та Великої Британії, отримала номінацію на кінопремію Golden Reel Awards. Стрічка претендує на нагороду у категорії “Найкращий монтаж звуку в документальному фільмі”, - йдеться у повідомленні.

Golden Reel Awards - премія об'єднання звукорежисерів Motion Picture Sound Editors, яка з 1954 року вручається за досягнення в галузі роботи над звуком у сфері кінематографу та телебачення. 63-тя церемонія нагородження Golden Reel Awards відбудеться 27 лютого 2016 року в Лос-Анджелесі.

В основі фільму "Зима у вогні" - зйомки 28 операторів-аматорів, які зафіксували на камеру 93 дні київської зими 2013-2014 років. До хроніки української революції увійшли записи з місця подій та інтерв'ю з учасниками протестів. Нещодавно стрічка отримала номінацію на премію "Оскар" у категорії "Найкращий документальний фільм", а у вересні 2015 на МКФ в Торонто була відзначена Призом глядацької аудиторії як найкращий документальний фільм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-