У Національній опері сьогодні співатиме знаменитий тенор Маріан Талаба

У Національній опері сьогодні співатиме знаменитий тенор Маріан Талаба

Укрінформ
Соліст Віденської опери тенор Маріан Талаба 31 січня виступить у Києві на сцені Національної опери України ім. Тараса Шевченка в опері "Турандот".

Про це повідомляє прес-служба Національної опери України.

"31 січня  в рамках проекту «Українські оперні зірки у світі» в партії Калафа в опері "Турандот" Дж. Пуччіні на сцені Національної опери України виступить соліст Віденської опери тенор Маріан Талаба", - йдеться у повідомленні.

Дебют Маріана Талаби на сцені Національної опери відбувся ще під час його навчання у Національній музичній академії України після здобуття першого призу на II Міжнародному конкурсі ім. М. Лисенка у 2002 році. Саме роль Калафа свого часу стала однією з перших знакових у подальшій кар'єрі молодого вокаліста.

До Віденської опери співака запросили у 2004 році. Талабі випала нагода співати на одній сцені разом з Пласідо Домінго в опері Дж.Верді «Набукко», а деякі критики навіть порівнюють його з Енріко Карузо та Лучано Паваротті.

Разом із знаменитим тенором головні ролі у виставі виконають провідні артисти театру Тетяна Анісімова (Принцеса Турандот), Лілія Гревцова (Лю), Сергій Магера (Тимур), Олександр Дяченко (Імператор Альтоум), Ігор Євдокименко (Мандарин), Петро Приймак (Пінг), Павло Приймак (Понг), Сергій Пащук (Панг) та інші.

Фото В.Давиденко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-