До дня народження Висоцького у Києві створили виставу за його творами

До дня народження Висоцького у Києві створили виставу за його творами

Укрінформ
Прем'єра концерту-вистави "Мир Вашому дому", присвяченого Володимиру Висоцькому, відбудеться в українській столиці. Напередодні дня народження легендарного актора, барда і поета її покаже Київський театр поезії та пісні. 

Про це повідомив Укрінформу художній керівник театру, заслужений працівник культури України Семен Рубчинський.

"Ми назвали нашу нову виставу-концерт "Мир Вашому дому". Ця вистава, як і шість попередніх, показаних нами, складається тільки з пісень і віршів Володимира Висоцького. Глядач почує багато нових, нечасто виконуваних творів. Будуть і пісні, що давно полюбилися всім, і вірші. Прем'єра відбудеться 24 січня, напередодні дня народження Володимира Семеновича", - зазначив Рубчинський.

За словами художнього керівника театру, глядача чекають нові знайомства, улюблені артисти і музиканти Київського театру поезії та пісні. Це заслужений артист України Ігор Славінський, артисти Тимур Бобровський, Борис Георгіївський, Дмитро Макляков і Серафима Горелова.

Режисер вистави - Ігор Славінський. Сценарист Тимур Бобровський. Аранжувальник і гітарист Борис Бельський. Кнопковий акордеон - заслужений артист України Костянтин Стрельченко. Бас-гітара - Михайло Кримов.

"Всім нам цікаво, що б робив і як би реагував Висоцький на події сьогоднішнього дня. Адже він - особа, що збирала навколо себе людей з однаковими поглядами на життя. Приходите до нас на виставу – розберемося у всьому разом!" - запрошує Семен Рубчинський, обіцяючи неординарну подію. 

Прем'єра вистави відбудеться в Будинку офіцерів 24 січня о 19:00.  

Володимир Висоцький народився 25 січня 1938 року. Він помер, коли йому було 42 роки. Це сталося 25 липня 1980 року. Він був кумиром мільйонів, але лише після смерті його нагородили Державною премією СРСР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-