П‘єр Рішар їде в анексований Крим?

П‘єр Рішар їде в анексований Крим?

Укрінформ
В окупованому Криму продають квитки на виставу французького актора і режисера П‘єра Рішара. 

Про це повідомляють "Крим.Реалії".

"Як повідомляють чисельні афіші, комедія Рішара "П‘єр Річард III" очікується 10 лютого у Сімферополі, місцевому академічному музтеатрі, а 11 лютого - у Севастополі, у Будинку офіцерів Чорноморського флоту Росії", - йдеться у повідомленні.

При цьому наголошується, що на офіційному сайті французького актора згадок про передбачувані виступи у містах анексованого Криму немає.

За словами організаторів гастролів, до Сімферополя Рішар прилетить з Москви, де 4-7 лютого почнеться його гастрольний тур. Ціна квитків на виставу Рішара в Криму коливається від 1500 до 4000 тисяч рублів (500-1650 гривень), бельетаж продається за ціною від 1000 до 2000 рублів.

Як повідомляв Укрінформ, у листопаді 2015 року Рішар відвідував Київ.

МЗС України неодноразово закликало іноземних громадян поважати суверенітет і територіальну цілісність України, дотримуватися встановленого порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України і виїзду з неї.

Верховна Рада України офіційно оголосила початком тимчасової окупації Криму Росією 20 лютого 2014 року. 7 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Країни Заходу запровадили ряд економічних санкцій. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-