У Криму досі залишається невідомою доля 21 зниклої людини

У Криму досі залишається невідомою доля 21 зниклої людини

Укрінформ
Доля 21 зниклої людини в окупованому Криму досі залишається невідомою.

Про це повідомляє в Телеграмі Кримськотатарський ресурсний центр, передає Укрінформ.

“Зниклими безвісти вважаються: Абдураманов Різван, Аляутдінов Марсель, Апселямов Ескендер, Арсен Суюнов, Аріпов Шевкет, Бондарець Іван, Ващук Валерій, Каплієнко Максим, Костенко Федір, Клапова Катерина, Черниш Василь, Шевкет Марлен, Алієв Арсен, Арісланов Мухтар, Ганієв Руслан, Джеппаров Іслям, Зінедін Сейран, Ібрагімов Ервін, Іслямов Джевдет, Терехов Арлен і Шаймарданов Тимур”, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що КРЦ неодноразово інформував міжнародну спільноту про порушення прав людини та надіслав десятки заяв, звернень і звітів у міжнародні організації.

Читайте також: У Гаагу за досвідом: Пошук зниклих безвісти та документування воєнних злочинів

КРЦ наголошує, що арешти, затримання та викрадення людей використовуються в Криму, як спосіб тиску і залякування корінного кримськотатарського народу та проукраїнських активістів.

Як повідомляв Укрінформ, Постійна представниця Президента України в АРК Таміла Ташева заявила, що десяткам тисяч кримських татар, які залишалися на окупованому півострові, довелося виїхати з Криму після того, як російські загарбники оголосили там незаконну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-