У Кропивницькому в житловому будинку стався вибух газу, є постраждалий

У Кропивницькому в житловому будинку стався вибух газу, є постраждалий

Фото
Укрінформ
У четвер, 23 березня, у багатоповерхівці у Кропивницькому стався вибух газу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Фейсбуці.

«Вибух, який щойно чули у Кропивницькому, стався через вибух газу в багатоповерхівці по вулиці Юрія Коваленка 5, корпус 2. Відповідні служби – на місці. Всі обставини з’ясовуються. Деталі - згодом», - написав Райкович.

У пресслужбі ДСНС у Кіровоградській області зазначили, що 23 березня о 9:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про вибух у квартирі на шостому поверсі багатоповерхівки на вул. Юрія Коваленка у місті Кропивницький.

"О 9:30 пожежно-рятувальний підрозділ прибув на місце виклику та встановив, що стався вибух, внаслідок якого зруйновано міжкімнатні перегородки в квартирі, балкон, пошкоджено вхідні двері сусідніх квартир, на п’ятому і сьомому поверхах пошкоджено вхідні двері квартир. Попередньо руйнувань несучих конструкцій немає", - йдеться у повідомленні.

На місці події працює 31 рятувальник, задіяли 8 одиниць техніки 1-го пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

Згодом голова Кіровоградської ОВА оприлюднив у Телеграмі фото руйнувань.

"Внаслідок вибуху газу, що стався зранку, постраждав один чоловік - власник квартири. Його госпіталізовано в обласну лікарню. Вибуховою хвилею зруйновано міжкімнатні перегородки в квартирі, балкон, пошкоджені вхідні двері сусідніх квартир", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Сімферополі стався вибух на газопроводі – соцмережі

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого у Запоріжжі в одній з квартир п'ятиповерхового будинку вибухнув газ.

Перше фото: Суспільне Кропивницький

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-