Білий дім очікує від обох партій у Конгресі продовження підтримки України

Білий дім очікує від обох партій у Конгресі продовження підтримки України

Укрінформ
В адміністрації президента Байдена переконані, що Сенат, контрольований демократами, а також Палата представників з республіканською більшістю продовжать послідовну підтримку України.

Таке переконання висловив на брифінгу у Вашингтоні координатор Ради нацбезпеки США Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми дуже вдячні двопалатній і двопартійній підтримці, яку ми маємо на Капітолійському пагорбі. Як ви бачите, вона продовжується навіть у Палаті представників, яка зараз перебуває під контролем республіканців», - сказав представник Білого дому.

Таким чином він відповів на запитання, чи може перешкодити процесу допомоги Україні риторика, що лунає в Конгресі - насамперед з боку республіканців.

Читайте також: США є безумовним лідером з надання допомоги Україні - Маркарова назвала цифри

«Керівництво Палати представників було послідовним у бажанні надалі підтримувати Україну. Ми вдячні за це. І ми цілком очікуємо, що це триватиме», - підкреслив представник адміністрації США.

Як повідомляв Укрінформ, комітет у закордонних справах Палати представників США, який очолює республіканець Майкл Маккол, призначив на наступний тиждень слухання за участі генеральних інспекторів уряду щодо витрат американських коштів на допомогу Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-