Уряд надав ₴30 мільйонів Одеській ОВА на закупівлю пального для генераторів

Уряд надав ₴30 мільйонів Одеській ОВА на закупівлю пального для генераторів

Укрінформ
Кабінет Міністрів України скеровує Одеській обласній військовій адміністрації 30 млн грн на закупівлю пального для генераторів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 7 лютого.

“Сьогодні рішенням уряду виділяємо з резервного фонду держбюджету Одеській ОВА 30 млн грн на закупівлю пального для генераторів. Це дозволить тримати в робочому стані критичну інфраструктуру до завершення ремонтів”, - сказав Прем’єр.

За його словами, пошкодження інфраструктури дуже серйозні, однак проблеми в регіоні вдалося частково розв’язати, відновлено живлення критичної інфраструктури. В одеситів є тепло і вода, але ремонтні роботи тривають 24х7. Завдяки цьому принаймні 4-5 годин на день у людей має бути світло. 

Шмигаль зауважив, що наразі в Одесу вже завезли понад 80 потужних генераторів, і їх підвезення триває. У місті та районі працює розгалужена мережа «пунктів незламності».

Читайте також: Одещина на вихідні може повернутися до графіків планових відключень - Укренерго

“Міністр енергетики та керівник Укренерго тримають усе на особистому контролі та продовжать звітувати про перебіг ремонтів. Ще раз хочу підкреслити для одеситів: зараз влада на всіх рівнях робить усе, щоб у ваших домівках було тепло, вода і світло”, - додав Шмигаль.

Як повідомлялося, на пошкодженій ворогом підстанції на Одещині сталася серйозна аварія. Внаслідок цього Одеса опинилася без світла, тепла та води. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-