Українці можуть безкоштовно отримати психологічну підтримку на платформі «Розкажи мені»

Українці можуть безкоштовно отримати психологічну підтримку на платформі «Розкажи мені»

Укрінформ
Усі українці, які потребують психологічної підтримки, можуть скористатись платформою «Розкажи мені», яка працює цілодобово й надає безкоштовну психологічну допомогу.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє UkraineNOW.

«Ми всі зараз переживаємо важкі часи, й одне з головних наших завдань на сьогодні – зберегти своє ментальне здоров'я і допомогти близьким. Тому платформа психологічної підтримки «Розкажи мені» працює цілодобово й надає безкоштовну психологічну допомогу всім бажаючим», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, щоб отримати допомогу, потрібно лише коротко описати свій запит і залишити заявку на сайті.

Далі за вашим запитом модератори платформи підберуть спеціаліста, він якнайшвидше зв'яжеться з вами. Консультації проводяться безкоштовно у режимі онлайн.

Читайте також: Потрібна допомога? Добірка сервісів кваліфікованої підтримки постраждалим під час війни

Як повідомляв Укрінформ, 60 українських фахівців пройшли навчання у межах проєкту «Психосоціальна підтримка під час війни» від IsraAID завдяки домовленостям дружини українського Президента Олени Зеленської з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог. За словами дружини Президента, українські фахівці освоїли методики кризової, екстремальної психології, першої психологічної допомоги у різних обставинах і вже почали працювати у медзакладах Дніпра, Вінниці та Київської області, усього – 14 лікарень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-