Арахамія закликає депутатів від забороненої ОПЗЖ скласти мандати

Арахамія закликає депутатів від забороненої ОПЗЖ скласти мандати

Укрінформ
Керівник парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія закликає народних депутатів, обраних до Верховної Ради від забороненої проросійської політичної партії «Опозиційна платформа – За життя», скласти мандати.

Відповідне звернення до депутатів від «ОПЗЖ» він опублікував у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Закликаю депутатів від «ОПЗЖ» зробити правильний для себе вибір і скласти мандати. Це стосується усіх: як ідеологічних прихильників, так і тих, хто скоріше жорстко помилилися з політичним вибором», – зазначив Арахамія.

Він наголосив, що тренд із розгрому проросійського руху в Україні незворотній.

Читайте також: Зеленський відповів на петицію про позбавлення мандатів депутатів від колишньої ОПЗЖ

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада вже достроково припинила депутатські повноваження Іллі Киви, Юлії Льовочкіної, Ігоря Абрамовича, обраних від забороненої політичної партії «Опозиційна платформа – За життя». Вони написали заяви про складання мандатів. Також інформувалося, що заяви про складання мандатів написали депутати від "ОПЗЖ" Наталія Королевська, Юрій Солод, Олег Волошин – наразі рішення щодо них парламент не ухвалив.

Водночас Верховна Рада припинила повноваження народних депутатів від «Опозиційної платформи – За життя» Віктора Медведчука та Тараса Козака, яких попередньо було позбавлено громадянства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-