Президент анонсував призначення у прифронтових областях керівників з воєнним досвідом

Президент анонсував призначення у прифронтових областях керівників з воєнним досвідом

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський анонсував призначення у прикордонних і прифронтових областях керівників з воєнним досвідом.

Про це він зазначив у своєму відеозвернені за підсумками 348-го дня війни, передає Укрінформ.

“Посилюємо наші управлінські позиції. У низці регіонів – прикордонних особливо та прифронтових – призначаємо керівників із воєнним досвідом. Тих, хто може проявити себе найбільш ефективно в захисті від наявних зараз загроз. Про кожне таке рішення буду інформувати”, - сказав він. 

Він додав, що має намір  “поєднувати здобутий нашими людьми досвід захисту України – воєнний досвід – із конкретною управлінською роботою на посадах у місцевій та центральній владі”.

Читайте також: Добра мотивація плюс підготовка дорівнює можливості повернути Україні своє - Зеленський

Як повідомив постійний представник України при ООН Сергій Кислиця на засіданні Ради Безпеки ООН, станом на 6 лютого розв’язана росією війна пошкодила або зруйнувала 77 463 об'єктів цивільної інфраструктури в Україні. Понад 2,4 млн українців змушені проживати в пошкоджених або зруйнованих житлових помешканнях, сказав Кислиця. За попередніми оцінками, російська війна вже призвела до забруднення вибухонебезпечними предметами близько 30 відсотків території країни.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-