Канада продовжила дію COVID-обмежень для відвідувачів з Китаю

Канада продовжила дію COVID-обмежень для відвідувачів з Китаю

Укрінформ
Канада продовжила дію часткових обмежень, які діяли під час пандемії COVID-19, для відвідувачів з Китаю, Гонконгу й Макао. 

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це оголосили в Агентстві громадського здоров’я Канади.

“Ми продовжуємо чинні заходи охорони здоров’я для мандрівників, які прибувають авіарейсами з Китаю, Гонконгу й Макао, незалежно від їх національності чи статусу вакцинації. Очікується, що ця вимога діятиме до 5 квітня”, - йдеться у заяві Агентства.

За чинними канадськими правилами, подорожувальники з Китаю, Гонконгу та Макао мусять в аеропорту показати негативний тест на COVID-19, зроблений не більше, ніж за два дні до відправлення. Пасажирів рейсів з усіх інших регіонів світу ця вимога не стосується. 

Читайте також: Канада викликала посла Китаю на зустріч через повітряну кулю

У відомстві додали, що вирішили продовжити дію обмежень через подальше суттєве зростання кількості нових випадків інфікування COVID-19 у Китаї та обмежені офіційні епідеміологічні дані, які надає влада країни.

Як повідомлялося, в грудні уряд КНР припинив сувору політику «нульової захворюваності» на COVID, яка супроводжувалася відстеженням контактів хворих та обов’язковим карантином. Пекін пішов на цей крок на тлі протестів у країні. На початку року про такі само обмеження на мандрівників з Китаю, Макао й Гонконгу оголосили у США.

Фото:Posh&Rock Life 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-