Командира роти тероборони Києва судитимуть за продаж зброї

Командира роти тероборони Києва судитимуть за продаж зброї

Фото
Укрінформ
У Києві скеровано до суду обвинувальний акт стосовно командира роти тероборони, який торгував зброєю та вибуховими пристроями. 

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань, передає Укрінформ.

"Встановлено, що командир роти добровольчого формування ТРО Києва незаконно продав 3 автомати Калашникова та 2 вибухові пристрої. До оборудок зі зброєю чоловік залучив свого знайомого, який знаходив покупців на зброю та виконував роль посередника. Отримані кошти спільники ділили між собою у відсотковому співвідношенні залежно від ролі, яку кожен відігравав у їхній схемі", - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що зловмисників затримали на гарячому під час продажу вогнепальної зброї, за яку вони вторгували 4,3 тис. доларів.

Колишнього тероборонівця обвинувачують у збуті вогнепальної зброї (ч. 1 ст. 263 КК). Санкція статті передбачає позбавлення волі до семи років. Матеріали справи щодо його спільника виділені в окреме кримінальне провадження.

Читайте також: Псевдоволонтер із Житомирщини заробив на небезпечних бронежилетах 800 тисяч - СБУ

Як повідомлялося, в Одесі викрили зловмисників, які за хабарі у криптовалюті спільно з працівниками центрів комплектування й соціальної підтримки та лікарями налагодили схему підробки висновків про непридатність громадян до військової служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-