Уряд перерозподілив кошти з програми COVID-вакцинації

Уряд перерозподілив кошти з програми COVID-вакцинації

Укрінформ
Кабінет Міністрів перерозподілив кошти з програми вакцинації проти COVID-19 на спеціалізовану медичну допомогу та окремі державні заходи.

Про це в Телеграмі за підсумками засідання уряду написав постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

Зокрема, у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству охорони здоров’я на 2022 рік, зменшено видатки на 28 160,5 тис. гривень за бюджетною програмою «Проведення вакцинації населення від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та збільшено видатки на 6 810,1 тис. гривень за програмою «Спеціалізована та високоспеціалізована медична допомога, що надається загальнодержавними закладами охорони здоров’я», та видатки розвитку на 21 350,4 тис. гривень за програмою «Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».

Читайте також: Британія затвердить використання вакцини для захисту від різних COVID-штамів

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів продовжив карантин та режим надзвичайної ситуації з метою запобігання поширенню СOVID-19 до 31 грудня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-