У Хмельницькому стартувала безстрокова акція «Поверніть героїв додому»

У Хмельницькому стартувала безстрокова акція «Поверніть героїв додому»

Відео
Укрінформ
У Хмельницькому вперше відбулася безстрокова акція «Поверніть героїв додому», що має на меті підтримати родини українських військовополонених.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє місцевий новинний інтернет-ресурс ye.ua.

«Сьогодні, 19 серпня, на майдані Незалежності в Хмельницькому вперше відбулася безстрокова акція «Поверніть героїв додому». Її започаткувала ГО «Захист» разом із родичами військовополонених. Підтримати захід вийшли знайомі та близькі героїв, активісти та просто небайдужі люди», - йдеться у повідомленні.

За словами голови громадської організації «Захист» Лесі Стебло, мета таких акцій – привернути увагу українського суспільства, світової громади та міжнародних організацій, які давали гарантії щодо дотримання Женевської конвенції, до того, що українські військовополонені зараз знаходяться в нелюдських умовах. Нині їх рідні не знають, чи вони мають належне обслуговування, харчування, проживання.

Подібні заходи проходитимуть щоп’ятниці з 12.00 до 13.00, допоки українські захисники не будуть звільнені з російського полону. Цей день тижня активісти обрали невипадково. Саме у п’ятницю виходили захисники Маріуполя з «Азовсталі». У п’ятницю стався теракт в Оленівці і саме в п’ятницю, на День молоді, з’явилася ідея такої акції.

Читайте також: Керівник пресслужби полку «Азов» Дмитро Козацький вийшов на зв'язок

Як повідомляв Укрінформ, на Хмельниччині рідні захисників Азовсталі, волонтери та громадські організації оголосили безстрокову акцію «Поверніть героїв додому», що має на меті підтримати родини військовополонених та висвітлювати поводження російських загарбників з українськими захисниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-