Власність підприємства рф: в Україні арештували приміщення гуртожитків на 450 мільйонів

Власність підприємства рф: в Україні арештували приміщення гуртожитків на 450 мільйонів

Укрінформ
Суд арештував приміщення гуртожитків на понад 450 млн грн, які належать російському підприємству.

Про це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

«​За клопотанням прокурора Франківської окружної прокуратури м. Львова суд арештував приміщення гуртожитків на понад 450 млн грн. Ця нерухомість належить підприємству, бенефіціарними власниками якого є громадяни рф. Вирішується питання про передачу арештованого майна в управління АРМА», - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, підприємство, яке займається виробництвом автотранспортних засобів, упродовж 2014-2016 років шахрайським шляхом привласнило кошти жителів гуртожитків.

За інформацією Офісу генерального прокурора, це підприємство не провело розрахунки із виконавцями житлово-комунальних послуг, що призвело до виникнення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання і водовідведення, а також утримання гуртожитків.

Читайте також: На Хмельниччині арештували корпоративні права росіянина на ₴96 мільйонів

Досудове розслідування у справі за фактами шахрайства, привласнення та розтрати майна, викрадення і привласнення офіційних документів, печаток та штампів, а також службового підроблення здійснюється слідчими ГУ НП у Львівській області (ч. 1 ст. 188-1, ч. 1 ст. 190, ч. 3 ст. 191, ч. 3 ст. 357, ч. 1 ст. 366 ККУ).

Як повідомляв Укрінформ, в Україні заарештували корпоративні права підприємства - власника мережі заправок, пов’язаного з російськими компаніями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-