Ворожий обстріл Бахмута: двоє людей загинули, є поранена

Ворожий обстріл Бахмута: двоє людей загинули, є поранена

Укрінформ
На Донеччині внаслідок ворожого обстрілу міста Бахмут у п’ятницю, 19 серпня, загинули літні чоловік та жінка. Також поранення отримала ще одна літня жінка, яку госпіталізували до лікарні. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Зазначається, що пожежа, на яку викликали рятувальників, сталася внаслідок обстрілу російськими загарбниками міста Бахмут.

«По прибуттю на місце виклику було встановлено, що внаслідок обстрілу на території приватного домоволодіння горить господарча споруда. О 10:15 пожежу ліквідовано. Внаслідок обстрілу загинули літні люди - чоловік та жінка», - повідомили в управлінні.

Також додали, що до рятувальників від поліції надійшла інформація, що внаслідок цього обстрілу зазнала поранення жінка 1951 р.н., яку наразі госпіталізували до лікувального закладу.

Від Головного управління залучалось сім чоловік особового складу та одиниця техніки.

Читайте також: Зруйновані 16 будинків - поліція показала наслідки російських обстрілів Донеччини

Як повідомлялося, у Донецькій області за минулу добу, 18 серпня, війська російської федерації вбили п'ятьох мирних жителів та 10 поранили.

На Донеччині проводиться обов’язкова евакуація. До осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта мають евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-