Поранений, втомлений, але нескорений: Зеленський показав обстріляний Харків

Поранений, втомлений, але нескорений: Зеленський показав обстріляний Харків

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив героїчність та стійкість міста Харкова, яке постійно зазнає обстрілів з боку російської армії.

Про це глава держави написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

"Героїчний Харків. Окупанти постійно й цинічно обстрілюють місто. Тероризують мирних мешканців, руйнують будинки, інфраструктуру. Але наш Харків, як і вся Україна, вміє захищатися. Поранений, втомлений, але нескорений. Стоїть міцно та бореться. І вкотре доводить ворогу: наших людей і наші міста йому не зламати, не перемогти", – наголосив Зеленський.

Харків поранений, втомлений, але нескорений: Зеленський показав знімки / Фото: Sasha Maslov, Sergi Mykhalchuk, Anna Reznik, Spyros Hound

Він також оприлюднив фотографії зруйнованої інфраструктури в Харкові.

Читайте також: У Харкові кількість жертв ракетних ударів по будинку та гуртожитку зросла до 21

Як повідомлялося, війська рф уранці 19 серпня завдали ракетних ударів по трьох районах Харкова, внаслідок чого зруйновано будівлю закладу вищої освіти, підприємство та приватні будинки, загинула людина.

Міністерство оборони Великої Британії вважає, що війська рф постійно обстрілюють Харків, щоб скувати українські сили для унеможливлення посилення інших напрямків ведення бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-