Подоляк вважає наративи, пов'язані з візитом Ердогана, елементом роспропаганди

Подоляк вважає наративи, пов'язані з візитом Ердогана, елементом роспропаганди

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає поширення наративів про те, що нібито Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган мав передати Президенту Володимиру Зеленському певні пропозиції щодо переговорів з рф, частиною російської пропагандистської інформаційної програми.

Про це він заявив у інтерв’ю 24 каналу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Мені здається, що багато інформації про те, що Ердоган привіз якісь ультиматуми путіна і щось буде пропонувати - це елемент великої інформаційної програми, яку проводить російська федерація. ...росія ж раніше примітивно працювала з пропагандою, тому нам було достатньо легко відпрацьовувати контрнаступ інформаційний. А сьогодні ... вони (росіяни – ред.) вибудовують більш складні конструкції, хочуть якісь реальні факти кудись додати і таким чином інтригують: дивіться, Ердоган настільки потужний гравець в регіоні, він дійсно є посередником, який дійсно може передавати суттєві пропозиції з одного чи з іншого боку», - зазначив Подоляк.

Він підкреслив, що формувати остаточний порядок денний на переговори буде тільки Україна.

Читайте також: росія хоче створити для України «репутаційну кризу», щоб зупинити надання зброї - Подоляк

Як повідомлялося, після зустрічі з Президентом Туреччини та Генсеком ООН 19 серпня Президент Володимир Зеленський заявив, що не можна довіряти російській федерації, тому переговори з росією можна буде вести лише після виведення російських військ з усіх тимчасово окупованих українських територій.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що під час тристоронньої зустрічі у Львові Ердоган і Гутерреш не схиляли Україну до поступок у війні на користь росії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-