Південь: Гелікоптери рф атакували переправу на півночі Херсонщини

Південь: Гелікоптери рф атакували переправу на півночі Херсонщини

Укрінформ
У вівторок, 5 липня зранку ворог знову обстріляв з важкої ствольної артилерії село Велика Костромка Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Оперативне командування "Південь".

“Поодинокими та парними ворожими гелікоптерними ударами Ка-52 атаковано переправу через Інгулець на півночі Херсонщини та двічі район визволеної Іванівки. Втрат немає”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Внаслідок обстрілу військами рф Херсонщини зруйнована школа та пошкоджені будинки

Під час повітряного бою над Херсонщиною один з трійки ворожих винищувачів намагався вразити керованими ракетами “повітря-повітря” пару наших штурмовиків. Окупанти успіху не мали.             

Водночас Авіація ЗСУ завдала два удари по опорних пунктах ворога в районі Благодатного.

Читайте також: Стефанчук закликав Раду Європи відреагувати на законопроєкт рф про входження нових територій

Також повідомляється, що окупанти продовжують бомбити елеватори, сховища і склади для продовольства на півдні України. У вівторок росіяни обстріляли велику Костромку в Дніпропетровській області, були знищені сільськогосподарські склади.

"росіяни намагаються атакувати портову інфраструктуру, елеватори, сховища і склади, під виглядом знищення скупчення військової техніки, а ворожа пропаганда розганяє "зраду" про провокації із застосуванням отруйних речовин", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Поліцейські привезли гумдопомогу в звільнені села Херсонщини

Загалом за добу підрозділи ЗСУ при відпрацюванні вогневих завдань за добу знищили 18 окупантів, два САУ, установку "Нона-С", зенітну установку 23-го калібру, гаубицю "Мста-Б", броньовану техніку і два склади боєприпасів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-