На Херсонщині знову обстріли та вибухи, горять поля

На Херсонщині знову обстріли та вибухи, горять поля

Укрінформ
На Херсонщині у вівторок неспокійно: знову обстріли, стрілянина й вибухи, є поранені. Горять поля врожаїв, загарбники мінують береги річок.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат облради, радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"На Херсонщині знову обстріли, вильоти, стрілянина й вибухи. Неспокійно й гучно, повітряні тривоги. Горять поля врожаїв, окупанти мінують береги річок. Є поранені. Немає зв’язку та інтернету", - написав депутат облради.

За його словами, багато людей залишаються незаконно ув’язненими в облаштованих загарбниками підвалах і катівнях.

Читайте також: Внаслідок обстрілу військами рф Херсонщини зруйнована школа та пошкоджені будинки

Пропагандисти поширюють відео, де в Херсоні стоять черги за російськими паспортами, на ньому чітко видно, що це категорія 60+.

"Молоді немає, ніхто не хоче брати кривавий паспорт і автоматично повістку на війну. А от пенсіонери не проти. Не виключаю, що є ідейна суто проросійська частина, але таких небагато, а є ті, яких окупант поставив на межі виживання. Зрозуміло, що цих людей з російськими паспортами орки потім використають для свого фейкового референдуму", - додав Хлань.

Але він запевнив, що не варто зважати на цю паспортизацію і сюжети російських ЗМІ, так само як і на їхню мантру, що росія тут назавжди.

Адже навіть якщо видавати по 200 паспортів у день, без вихідних — це 6000 осіб за місяць, 12000 за два. А стільки часу у росіян немає, адже наша розвідка впевнена, що серпень стане переломним моментом.

Тим часом в області набирає обертів рух опору, який відстежує не тільки місця скупчення ворогів і колаборантів, але й виявляє зрадників серед місцевих жителів.

Читайте також: Партизани розмалювали і обклеїли плакатами автобус перед офісом зрадника Сальдо у Херсоні

Стало відомо, що вчора у Херсоні невідомі зняли орнамент «вишиванки» з пам'ятника Небесній сотні. Окупанти бояться всього українського як вогню.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині через провал колаборантів, які мали стати «обласною владою», російські окупанти замінюють їх зовнішніми кадрами, відбувається відкрите зміщення центрів прийняття рішень.

На Херсонщині ворог блокує «зелені коридори», евакуацію. Загарбники викрадають мирних жителів області.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники заблокували Viber та YouTube

російські загарбники посилили фільтраційні заходи.

30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-