МКІП запрошує гейм-дизайнерів взяти участь у створенні гри про українську культурну спадщину

МКІП запрошує гейм-дизайнерів взяти участь у створенні гри про українську культурну спадщину

Укрінформ
Міністерство культури та інформаційної політики запрошує гейм-дизайнерів взяти участь у марафоні United with Ukraine для створення гри про українську культурну спадщину.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство культури та інформаційної політики повідомляє в Телеграмі.

“Запрошуємо гейм-дизайнерів до участі у марафоні United with Ukraine. United with Ukraine Game Jam – марафон, під час якого сотні учасників онлайн та офлайн працюватимуть разом над створенням ігор про українську культурну спадщину, фейкові новини та співпрацю в Центральній та Східній Європі”, - йдеться в повідомленні.

Марафон відбудеться 8-10 липня у Варшаві.

Читайте також: Співпраця українських артистів із російськими неприпустима під час війни - МКІП

Учасники марафону матимуть 48 годин, щоб створити гру, натхненну культурною спадщиною України. Участь у марафоні може взяти кожен, хто володіє навичками, які можна використовувати в дизайні ігор, зокрема в таких сферах, як мистецтво, аудіо, дизайн і програмування.

Автори проєктів-переможців отримають грошові винагороди. Загальний призовий фонд становить 100 000 злотих (понад 640 тис. гривень).

Реєстрація учасників за посиланням.

Читайте також: В Україні знімають документальний фільм про перший місяць війни

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство культури та інформаційної політики поінформувало, що на порятунок українських мистецьких та культурних об’єктів блокчейн-компанія Mina Protocol пожертвувала 16 тисяч доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-