Данія виділяє €13,5 мільйонів на проєкт із теплопостачання Миколаєва

Данія виділяє €13,5 мільйонів на проєкт із теплопостачання Миколаєва

Укрінформ
Данія виділяє 13,5 млн євро на проєкт у сфері теплопостачання Миколаєва.

Про це повідомив під час міжнародної конференції з питань відновлення України, яка проходить у швейцарському місті Лугано, представник Данії, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, він наголосив, що Данія відіграватиме свою роль у відбудові України і збільшуватиме підтримку у проєктах відновлення після війни.

За його словами, Данія вже передала Україні гуманітарної і військової допомоги на більш як 400 млн євро.

Представник Данії назвав також конкретний проєкт співпраці з Миколаєвом, зокрема, у сфері теплопостачання, зазначивши: “І сьогодні я можу оголосити, що ми надамо фінансовий пакет у розмірі 13,5 млн євро для того, щоб підтримати конкретні заходи у цьому місті до початку зими”.

За його словами, Данія також використовує свої спеціальні окремі можливості для того, щоб допомогти Україні забезпечити управління у морському секторі, секторі міського планування та співпраці з молоддю.

Данія також буде запроваджувати інші види підтримки реформ в Україні, зокрема, екологічні проєкти, зазначив доповідач.

Читайте також: Чехія розробить спецплан для відбудови України у відповідності до європейського

Як повідомляв Укрінформ, міжнародна конференція з відновлення України проходить у швейцарському місті Лугано 4-5 липня за участю українських і міжнародних політиків, керівників ЄС і міжнародних організацій, міжнародних фінансових структур тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-