У Білогорівці українські військові відбили ворожий штурм

У Білогорівці українські військові відбили ворожий штурм

Фото
Укрінформ
На Луганщині російським загарбникам не вдалося захопити Білогорівку.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«У Білогорівці українські військові відбили штурмові дії противника. Окупанти відійшли. Основні зусилля орків зосереджені на встановленні контролю над територією Луганської області у межах адміністративних кордонів», - зазначив Гайдай, додавши, що росіяни продовжують обстрілювали та знищувати населені пункти області.

Читайте також: Ворог відновив штурм у районах Спірного та Новолуганського

Також, за його словами, на нещодавно захоплених територіях росіяни встановлюють свої порядки, розповідають нісенітниці про відкриття шкіл з 1 вересня, швидке відновлення комунікацій.

«Це все брехня, те саме було в Маріуполі - всі бачили, як бігла вода зруйнованими будинками. Єдине, на що здатні рашисти, - це тероризувати місцеве населення. орки вже шукають активістів та родини військових, в цьому допомагають колаборанти», - наголосив очільник Луганщини.

Читайте також: ЗСУ відбили штурм у Білогорівці й змусили ворога відійти біля Вуглегірської ТЕС

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Сергій Гайдай, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-