Франція відправила в Україну медобладнання для екстреної допомоги

Франція відправила в Україну медобладнання для екстреної допомоги

Укрінформ
На прохання української влади Франція відправила в Україну медичне обладнання, призначене для посилення структур екстреної допомоги.

Про це йдеться у спільному пресрелізі Міністерства закордонних справ та Міністерства охорони здоров’я Франції, передає Укрінформ.

Повідомляється, що медичне обладнання було відправлено у вівторок через Словаччину, його передадуть Міністерству охорони здоров’я України.

Цей новий французький вантаж включає мобільний медичний пост, який складається з медичного обладнання та ліків, у тому числі медичних пристроїв, які використовуються для анестезії та реанімації. Він призначений для посилення структур екстреної допомоги та дозволяє надавати допомогу 250 пацієнтам.

Зазначається, що медичне обладнання надано Центром кризової підтримки МЗС Франції спільно з Оперативним центром реагування на надзвичайні ситуації МОЗ, регіональними агенціями охорони здоров’я та кількома французькими лікарнями.

Читайте також: Розслідування воєнних злочинів росіян: Франція відправить в Україну мобільну ДНК-лабораторію

“Ця операція, проведена в рамках Механізму цивільного захисту Європейського Союзу (MPCU), демонструє солідарність Франції з українським народом”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у рамках підтримки України у протистоянні воєнній російській агресії Франція направляє в Україну гуманітарну, медичну, технічну та іншу допомогу.

Фото з сайту santecool.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-