На Національній платформі продовольчої безпеки вже понад 5 тисяч користувачів - Мінагрополітики

На Національній платформі продовольчої безпеки вже понад 5 тисяч користувачів - Мінагрополітики

Укрінформ
Пропозиціями щодо укладання прямих контрактів на Національній платформі продовольчої безпеки скористалися вже понад 5 тисяч користувачів.

Про це повідомляє Міністерство аграрної продукції та продовольства України у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що на сьогодні кількість потреб та кількість пропозицій, оприлюднених на платформі, майже зрівнялися - по 1,7 тис. позицій.

За інформацією міністерства, серед оприлюднених минулого тижня потреб місцевих громад та торговельних мережі - переважно продукти харчування: макарони, батон, сіль, цукор, яблука, цибуля, рис, морква, буряк, картопля, яйця та капуста.

Виробники минулого тижня пропонували свіже мясо, органічне просо, ковбасні вироби, насіння соняшнику, пшениця, кукурудза, паштет, заморожену малина з маракуєю, заморожену смородину з базиліком, молоко, масло та заморожені напівфабрикати.

Як повідомлялося, Національна платформа продовольчої безпеки розроблена та впроваджується Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента, Міністерства економіки, Міністерства інфраструктури та Міністерства аграрної політики та продовольства. Платформа створена для об’єднання зусиль виробників харчових продуктів, міжнародних організацій, торговельних мереж для розвитку української економіки в умовах війни. Через неї можна поінформувати учасників ринку про свої потреби, а також сповістити про наявні пропозиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-