Головний тренер «Колоса»: Ми маємо продемонструвати сміливість і грати в футбол

Головний тренер «Колоса»: Ми маємо продемонструвати сміливість і грати в футбол

Укрінформ
Чемпіонат України планують розпочати в серпні.

Головний тренер «Колоса» Ярослав Вишняк сказав, що він виступає за проведення чемпіонату України в умовах війни, повідомив канал Футбол, передає Укрінформ.

«Зараз час, коли ми всі маємо бути сміливими. Не можна боятися весь час. Коли страшно, то треба згадати людей на передовій чи людей, які проходять службу і знають, що потраплять на «передок». Тому ми також маємо демонструвати сміливість та грати у футбол. Прилетіти може будь-куди – і в парк, і в набережну. Потрібно бути сміливими», - сказав Вишняк.

Він переконаний, що футбол допоможе подарувати людям позитивні емоції.

«Основна мета – показати те, що ми можемо грати вдома. Також людей потрібно переключити, щоб вони заходили і на футбольні сайти, а не лише на новинні, пов’язані з війною. Якщо футболісти зможуть своєю грою відволікти людей, то це дорого коштує. Я вважаю, що футбол допоможе відволіктися, але не забувати про війну в жодному разі», - пояснив головний тренер «Колоса».

Читайте також: «Шахтар» проведе у Нідерландах благодійний матч з «Утрехтом»

Як повідомляв Укрінформ, старт чемпіонату України 2022/23 орієнтовно призначено на 20 серпня. Офіційно формат та дати проведення наступного розіграшу першості поки що не затверджено.

Фото: koloskovalivka.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-